Medlemskaber i Aarhus hyggeligste SUP klub! 

 

Basis medlemsskab

Du får ugentlige træninger i selskab med en instruktør.  Efter 5 træningsture sammen med en af instruktørerne kan du tilmelde dig et frigivelseskursus og blive godkendt til at tage ud på egen hånd.    
 
Priser 
Voksen:        800 kr
Ung(18-28): 500 kr
Studerende: 500 kr
  
Har du ikke prøvet SUP før eller er lidt usikker på sporten anbefaler vi at du tilmeder dig et intro forløb efter indmeldelse.  Dette er inkluderet i dit kontingent.

Støttemedlemskab 

For dig der gerne vil støtte foreningen og dens mission om et større og innovativt fællesskab på vandet. Vi takker for al hjælp og støtte vi kan få i arbejdet på at udbrede en sikker og sjov vandsport for alle. 

Tilkøb

Frigivelse:      Engangsgebyr på 250
For at kunne tilmelde sig et frigivelseskursus er det et krav, at du har deltaget på 5 almindelige træninger med instruktør og kan svømme 300 meter i åbent vant. Frigivelseskurset vil desuden byde på en test af introforløbets indhold. 
   
Race:             450 kr. pr. år
For dig der gerne vil kvalificere din træning på vandet og deltage på diverse nationale konkurrencer, tilbyder vi at du kan tilkøbe dig adgang til vores fantastiske raceboards i mærkerne Naish, Roughwater, Fanatic, Kona og starboard.
   
Privat Boardsopbevaring:         1000 kr. pr. år

Som medlem af foreningen kan man leje boardopbevaringsplads til private boards. Betingelserne er, at du er aktivt betalende medlem. Pladsen udlejes for et år af gangen,  hvor kontrakten forhandles igen med bestyrelsen, ud fra de ovenstående betingelser. 

Børn på SUP

Hos Aarhus Viking SUP er vi rigtig glade for børn og tilbyder børnemedlemsskab for børn i alderen 8-18 år. 

FamilieSUP

Et tilbud til dig/jer som gerne vil dele oplevelsen på vandet med børnene.
FamilieSUP vil være en del af den ugentlige klubaften. 

Da vi desværre ikke har ressourne på nuværende tidspunkt til børne/junior hold, vil alle børn skulle deltage på hold sammen med forældre. Ønsker i at deltage som familie til vores ugentlige klubaften skal i blot sende en mail til kontakt@aarhusvikingsup.dk.

For at tage på vandet som familie, er det et krav at både forældre og børn har bestået et frigivelseskursus. Herfra kan i selv som familie tage på vandet uden instruktør. Børn under 18 år må dog ALDRIG færdes alene på vandet, selvom de er frigivet.

Børnemedlemsskab

Et børnemedlemsskab koster 400kr årligt. Vi har ikke våddragter til børn i supforeningen, dem skal I selv købe. Om sommeren anbefaler vi en 3 mm våddragt, de kan købes til en pris af ca 4-500kr.

Privatlivspolitik